вівторок, 12 травня 2020 р.

Будьте ввічливими з людьми, яких ви знаєте

1.Будьте позитивними
      Коли ваші друзі звертаються до вас за порадою або просто, щоб підняти настрій, не будьте негативними або критичними. Шукайте позитив у будь-якій ситуації. Підбадьорте їх.
   У кожній ситуації є дві сторони: позитивна і негативна. Добрі люди допомагають людям побачити позитивну сторону речей.
     Хваліть досягнення ваших друзів. Якщо ваш друг добре здав тест або виграв приз, привітайте його або її!     Робіть компліменти вашим друзям.
2. Будьте скромними
     У вас є звичка дивитися зверхньо на людей, які відрізняються від вас або "дивні"? Не ввічливо думати, що ви краще за інших людей. Всі рівні, і коли ви говорите про те, наскільки ви гарні, ви змушуєте інших відчувати себе менш значущими.
     Не хваліться і не будьте егоїстами. Якщо ви зробили щось велике, то це, звичайно, привід пишатися, але не забудьте згадати людей, які вам допомагали.
    Не судіть людей, якщо ви погано знаєте. Не робіть припущень про людей, грунтуючись на тому, як вони виглядають або як кажуть. Вам потрібно усвідомити, що перше враження не завжди відображає справжню картину.
3. Будьте щирі
      Не будьте ввічливими тільки для досягнення мети. Якщо ви хочете бути ввічливим тільки щоб отримати якісь пільги, тоді це повна протилежність того, що описується в цій статті, – це обман, дрібний і жорстокий. Будьте ввічливим, щоб потім озирнутися на своє життя і знати, що ви були добрим і ввічливим, незважаючи ні на що. Будьте ввічливими, бо відчуваєте, що дійсно хочете цього.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Неспечений хліб, непрожиті долі

      У кожного з нас, у кожної сім’ї є історія, і в ній є багато радісних, сумних, а іноді страшних сторінок. І нам хочеться пам’ятати про ...