четвер, 15 квітня 2021 р.

Слова щирого вітання дорожчі за частування

 Правила містечка Привітання

-  Першими вітають молодші старших, чоловіки - жінок, жінка вітає чоловіка, який набагато старший за неї. Винятки з цього правила: якщо ввійшов до кімнати, будь-то чоловік або жінка, першим вітається з присутніми. 

-  Якщо ви помітили знайомого далеко (на іншій стороні вулиці, в автобусі)  і якщо помітили і вас, то потрібно привітати знайомого кивком голови, помахом руки, поклоном, усмішкою. 

   Кричати на повний голос не слід! 

-  Якщо ви побачили знайомого, який наближається до вас, не треба кричати «здрастуйте!» здалеку. Дочекайтеся, коли відстань між вами скоротиться до декількох кроків. 

- Якщо ви йдете з ким-небудь, і ваш супутник привітався з незнайомою вам людиною, слід привітатися і вам. 

- Якщо ви зустрічаєте знайомого в компанії незнайомця, потрібно привітати їх обох. Також потрібно привітати всіх у групі, до якої ви підходите. 

- Якщо ви йдете в групі і зустрічаєте свого знайомого, не обов'язково знайомити з ним інших. Можна, вибачившись, на кілька секунд відійти в сторону і поговорити зі знайомим. 

- Обов'язково потрібно вітати тих людей, з якими часто зустрічаєтеся, навіть якщо ви з ними і не знайомі, наприклад, з продавцем найближчого магазину, з листоношею, сусідами з під'їзду.

- Якщо ви входите в кімнату, де знаходиться багато людей, потрібно не вітатися з кожним окремо, а казати  загальне «здрастуйте! Добрий день». 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Неспечений хліб, непрожиті долі

      У кожного з нас, у кожної сім’ї є історія, і в ній є багато радісних, сумних, а іноді страшних сторінок. І нам хочеться пам’ятати про ...