четвер, 14 травня 2020 р.

Практичні поради

       Не смійтеся над помилками інших людей і не вказуйте на їх недоліки занадто жорстко. Звичайно, можна пожартувати, але зі здоровим глуздом: подумайте про те, що збираєтеся сказати і врахуйте той факт, що ви можете не образитися на певний коментар, а інша людина може образитися.
       Якщо ви бачите, що комусь боляче, він плаче або над ним знущаються, то подайте руку і допоможіть. Не бойтес подати руку, коли бачите, що комусь потрібна допомога.
       Жаргон, плітки, ниття, егоїзм і жадібність не поєднуються з ввічливістю.
       Якщо ви справді намагаєтесь бути ввічливими з людиною, яка вам не подобається, уявіть, що цій людині боляче чи він плаче. Коли ви подумаєте, що йому «по заслузі», то задумайтеся глибше. Якщо подумки або спробувати допомогти врятувати, це звичайно міняє ненависть на турботу.
        Незважаючи ні на що, думайте добре. Якщо ваша внутрішня частина хороша, то ваша зовнішня частина автоматично буде гарною!
       Будьте ласкаві з іншими людьми, і вони будуть ввічливими з вами.
Спробуйте робити що-небудь хороше кожен день. Анонімно або ні. Це підніме ваш настрій і зробить чийсь день краще. Набагато легше бути добрим і ввічливим, коли ви щасливі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Неспечений хліб, непрожиті долі

      У кожного з нас, у кожної сім’ї є історія, і в ній є багато радісних, сумних, а іноді страшних сторінок. І нам хочеться пам’ятати про ...